Boekhouding

BOEKHOUDING EN ADMINISTRATIE

MEER TIJD VOOR JOUW ONDERNEMING

Door onze persoonlijke aanpak en kennis van uw dossier, kunnen we u een uitstekende begeleiding en ondersteuning bieden, waardoor we een betrouwbare partner zijn voor uw onderneming.

In iedere fase van een zelfstandige activiteit is een goede, georganiseerde boekhouding van groot belang. Dat is dan ook onze belangrijkste taak als boekhoudkantoor om ervoor te zorgen dat alles correct verloopt.

Wij verzorgen uw boekhouding van A tot Z met behulp van kwalitatieve geïntegreerde boekhoudsoftware en fiscale software. Boekt u liever zelf uw facturen in, dan kunt u steeds rekenen op de nodige ondersteuning van ons kantoor.

EFFICIËNT – FOCUS

EFFICIËNT SAMENWERKEN MET JE BOEKHOUDER

MC-ACCOUNTANCY denkt vooral met je mee. We helpen u om uw boekhouding efficiënter te organiseren en je onderneming succesvol te maken.
Boekhouding en btw-aangiftes vormen de administratieve basis voor je onderneming. MC-ACCOUNTANCY maakt het je zo gemakkelijk mogelijk zodat de focus op je kernactiviteiten ligt.

Wij boeken je aankoop- en verkoopfacturen en financiële verrichtingen in. We kijken na of alle transacties wettelijk in orde zijn volgens de fiscale en boekhoudkundige regels. Ontbreken er gegevens of bewijsstukken, dan geven we een seintje zodat je de nodige documenten kunt aanvullen.

EXPERTISE - ADVIES

BOEKHOUDING EN ADVIESVERLENING

Onze verregaande expertise laat ons toe een brede waaier van diensten aan te bieden. Stel uw project aan ons voor en wij helpen u verder.

Samen bespreken we zorgvuldig de verschillende mogelijkheden zodat u sterker staat in het nemen van de juiste beslissing. Indien nodig vragen we een second opinie aan een jurist, bedrijfsrevisor of een andere adviseur.

ANALYSE - ONDERSTEUNING

WIJ HOUDEN UW BOEKEN IN BALANS

Boekhouding is meer dan inboeken van facturen alleen. Zij vormen de basis van betrouwbare financiële en boekhoudkundige informatie die onontbeerlijk zijn voor het beleid van uw onderneming. Anderzijds worden zij gebruikt als basis voor beoordeling van klanten, leveranciers en financiële instellingen.

Aan de hand van de verwerkte documenten doen wij voor u het volgende:

  • Opstellen en bespreken van de (tussentijdse) balans/cijfers
  • Opmaken en neerleggen van uw jaarrekening
  • Opmaken van de wettelijke verslagen en documenten
  • Begeleiding bij kredietaanvragen
  • Ondersteuning op vlak van loonadministratie
Contact

Heb je vragen? Contacteer mij gerust vrijblijvend!