Fiscaliteit

VAN BTW-NUMMER TOT AANGIFTE

PERSONEN- EN VENNOOTSCHAPSBELASTING

Wanneer u een éénmanszaak of een vennootschap heeft, dient u naast de btw-aangiftes ook jaarlijks een aangifte personen- en vennootschapsbelasting in te dienen. Hiermee kunnen wij u uiteraard van dienst zijn. Wij zorgen ervoor dat uw aangiftes correct en tijdig worden ingediend.

Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor hun aangifte personenbelasting.

FISCALITEIT OP UW MAAT

FISCAAL ADVIES ALS RODE DRAAD

Een accountant onder de arm nemen, brengt heel wat voordelen voor u mee.

Fiscaal advies gaat om meer dan cijfers en regels. Bij MC-ACCOUNTANCY kijken we naar het totaalbeeld van je onderneming. Ook als het om fiscaliteit gaat. Het hoofddoel is je bedrijf optimaal te organiseren, met het oog op jouw belang als ondernemer.

Wij gaan op basis van uw bedrijfsresultaten en geplande investeringen steeds proactief en automatisch met fiscale optimalisatie aan de slag. Daarbij vertrekken we altijd vanuit een fiscale strategie op maat van uw onderneming.

FISCAAL ADVISEUR

CONTACTPERSOON BIJ DE FISCUS

Op basis van uw boekhouding berekent MC-ACCOUNTANCY uw belastingen. Dat lijkt eenvoudig, maar de fiscale wetgeving verandert voortdurend. Al die veranderingen volgen wij correct en stipt op.

Wie zelf zijn belastingen berekent holt vaak achter de feiten aan, en maakt fouten. En bovendien wekt een professional aan uw zijde vertrouwen bij de fiscus.

MC-ACCOUNTANCY wil een contactpersoon zijn, tussen u en de fiscus. Ook bij fiscale controles kunt u iemand gebruiken die met verstand van zaken over uw belastingen praat.

VOORAFBETALINGEN

PERSOONLIJKE OPVOLGING

MC-ACCOUNTANCY maakt de nodige wettelijke aangiftes voor je op. Daarbij berekenen we de fiscaal meest gunstige situatie.
Tijdens het jaar bekijken we wat voor jou de interessantste keuze is voor voorafbetalingen. We contacteren je ook over mogelijke opportuniteiten.

Wil je eenmalig fiscaal advies over een specifieke kwestie, ook als je (nog) geen vaste klant bent bij MC-ACCOUNTANCY? Klop gerust bij ons aan.

Contact

Heb je vragen? Contacteer mij gerust vrijblijvend!